Sinds de opstart van mijn bedrijf by Guus heb ik al meerdere malen samen mogen werken met Emma Vullers.
Van het ontwerp van mijn logo’s, fotoshoots, food en portretten en het ontwikkelen van de website. Keer op keer gedreven door passie en vakmanschap levert Emma een kwaliteitsproduct af van topniveau.
Hoop dat onze samenwerking nog lang door mag gaan en we bijzondere projecten kunnen doen.

Guus Weerdenburg
By Guus Wageningen
Private dining / catering / ondersteuning

Femke Bull Coaching, Traning & Advies
Zakelijk portret

 

Kookstudio Bregje
Zakelijk portret

 

Portret Laura ~ Massage Praktijk Mariposa

“Zonder ervaring wat fotoshoots betreft voelde ik mij toch snel op mijn gemak bij de goedlachse Emma. Ze had goede, vaktechnische ideeën die mij achteraf op de foto’s echt positief hebben verrast! De foto van mijn ‘minst favoriete linkerkant’ is nu zelfs mijn favoriet! Dus doe eens gek en laat jezelf verrassen door Emma”
Suzanne Middelie

“Samen met mijn zusje een fotoshoot gehad, om een leuke foto aan mijn ouders te geven. Het resultaat was super! We hebben een gezellige en leuke dag gehad!”
Linsey Sas

“Emma is geduldig, humoristisch, creatief, inlevingsgevoelig en wat belangrijk is laat een kind gewoon kind zijn. Ook mag je zelf ideeën aandragen, die probeert ze uit en laat zien of het mooie foto’s worden. Doordat ze de tijd neemt heb je ook niet het gevoel dat alles snel snel moet. Ik kan iedereen die een mooie, leuke, gekke of professionele fotoreporatege wil Emma aanraden.”
Marion van Gorkom